Συναντήσεις με τη σύγχρονη μητρόπολη

© 2006 – 2018 κατοικία σε όλο τον κόσμο, inc. Περίπου 3.000 άτομα παρακολούθησαν το παρόν, με τους διοργανωτές να μιλάνε για ρεκόρ εισπράξεων. Το τείχος της Κέρκυρας, είναι ο αφιέρωστος οδηγός διασκέδασης, ο οποίος παρουσιάζει με μοναδικό και κομψό τρόπο αυτό το σύστημα περιστατικών στην Κέρκυρα. Επαγγελματική συμβουλή: κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στο συγκρότημά μου “παραπάνω και θα σας ειδοποιήσουμε όταν το antonis remos μεταδίδει εκθέματα στην περιοχή σας. Υπογράμμισε τη σημασία και τον συμβολικό χαρακτήρα της επίσκεψης και μίλησε για τη μεταφορά και τη σιωπηρή προσφορά του καλλιτέχνη στη μάχη της πολίτευσης εδώ και πολλά χρόνια.

Το άλμπουμ κέρδισε την πλατίνα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του χειμώνα το 2000 οι remos και οι sakis rouvas εκτελούνται παραμένοντας συλλογικά στο παλάτι diogenis. Η επιτυχία είναι τεράστια, οι άνθρωποι αγαπούν τις μοναδικές παραστάσεις και γι ‘αυτό το λόγο κρατάει συναυλίες όλο το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη. «Σήμερα», είπε, τιμούμε έναν εξαιρετικό Έλληνα καλλιτέχνη, antonis remos: έναν ικανό, προικισμένο και πολύ αγαπητό νεαρό άνδρα που

ρεμος βανδη αθηνων αρενα στην μουσική σκηνή της Ελλάδας για περισσότερο από δύο δεκαετίες με ωραία επιτυχία.

Ο Στέλιος ήταν επιπλέον ένα μανεκέν εργασίας για το antonis remos και επηρέασε την πρόωρη σταδιοδρομία του. Μόλις συμπληρώσουμε, θα έχουμε μια μαγική βραδιά με τον Antton Remos στο καλύτερό του δυναμικό, ενώ θα χορεύουμε στις πιο ζωντανές επιτυχίες του και θα τραγουδάμε μαζί με τις πιο έντονες μπαλάντες του. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να αγαπάει τον Αντώνη, ο οποίος, εκτός από το να είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, μπορεί επίσης να είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος με μεγάλη ευαισθησία και αίσθηση λογοδοσίας.

Εκεί θα βρείτε 36 από τα αγαπημένα του τραγούδια μαζί με φωτογραφίες και πληροφορίες από τα πρώτα 10 χρόνια του. Την άνοιξη του 2002 το ολοκαίνουργιο άλμπουμ δεν ανησυχείτε για την καρδιά μου “ξεκίνησε. Εν τω μεταξύ, έχει προγραμματιστεί ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ για το Νοέμβριο του 2008. Έχει πραγματοποιήσει επίσκεψη με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Να είστε μέρος του songkick για να ανιχνεύσετε antonis remos και να λάβετε ειδοποιήσεις ζωντανών επιδόσεων μόλις παίζουν κοντά σας.

Το πρώτο τραγούδι ήταν με τη μαρινέλλα, τη δεύτερη μουσική με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη, και το τρίτο τραγούδι ήταν με τον Ιταλό καλλιτέχνη massimo di cataldo, το άλμπουμ κέρδισε πλατίνα. Είχαν και οι δύο ξεκινήσει σε ένα CD και έχουν γίνει το τραγούδι τίτλου μιας εντελώς νέας συλλογής τηλεόρασης. Κάτω μπορείτε να ακούσετε και να περιηγηθείτε στους στίχους σίγουρα ένα από τα πιο καυτά τραγούδια του.

Αυτό το έτος μαζί του είναι ένας νεότερος καλλιτέχνης που ονομάζεται mihalis hatziyannis. Τον Ιούνιο του 2001 απελευθερώθηκε ένα διπλό live cd από μια γιορτή που δόθηκε στο παλάτι του Απόλλων με τίτλο μόνο για μια νύχτα ». Το Motorcity on-line καζίνο ξενοδοχείο είναι υπερήφανο για να καλωσορίσει το marinella & antonis remos στο sound board την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. Η ευκαιρία εισάγεται από παραγωγές τιτάνων. Μια μοναδική συναυλία κάθε φορά που έχει ουσιαστικά τον εξοπλισμό υψηλής ποιότητας ήχου και όρασης για τον πρωταρχικό χρόνο στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *